%70'E VARAN OUTLET ÜRÜNLERİNİ ŞİMDİ İNCELE

Kleuren en smaken

Kleuren en smaken

Al vele jaren heb ik de heren ready-to-wear collectie van veel verschillende merken in Turkije en in het buitenland (ik ben nog steeds verder). Daarnaast heb ik de collecties van stoffenfabrikanten onderzocht en iets trok mijn aandacht. In deze stoffencollecties, van roze tot geel, oranje tot pindagroen Wol, Zijde Zelfs Mohairer zijn stoffen. En wie draagt deze? Maar dit is Turkije, hier... Ik kan horen wat je zegt, en ik ben het er niet mee eens! Laat me je uitleggen waarom. We verkochten rode, oranje, roze enkele jassen aan veel mensen in onze winkel in Ankara; Eén jas die je zou opmerken. Iemand anders nam de enige broek van dezelfde kleuren, uiteraard. Dit waren geen pakken, dus het zijn onafhankelijke producten. Als het gaat om het gebruik van het product alleen, we zijn eigenlijk verdrinken in een perceptie die maakt het er normaal uitzien en is bang om hetzelfde product te gebruiken als een team. Hoeveel van ons die dit artikel hebben gelezen, inclusief ik, " olifant vrouwelijke kleur " en ya " pastelroze "We dachten erover om een pak te dragen. Zelfs als we het aantrekken, waar is het dan? Dat is een belangrijk detail, en dat is waar de kledingcultuur begint. Welk product en welke kleur moet worden gedragen waar ... Ik ben het toevoegen van een van mijn favoriete beelden hier.Neem nu een kijkje op deze foto en denk na over jezelf in. Ik denk dat je het leuk vindt. Maar is het niet zo'n kleur die je nooit durft te nemen? Ik verzeker je, iedereen zal voor je zorgen als je durft. Omdat ze het nog niet durven te dragen... Ja, ik loop niet elke dag zo rond, ik heb het gevoel dat ik me niet eens wil kleden, en soms ga ik professionele vervorming krijgen en de tip missen, en dan krijgt het veel aandacht. Je gaat vanavond met je vrienden uit eten in een chique restaurant, en dan ga je wat drinken!" Natuurlijk. Trouwens, je hebt besloten dat we een pak moesten dragen, en het is tijd om te kiezen. Ik zou zeggen dat de meeste van je kasten zijn opgebouwd uit 80% of zelfs 90% marine blauw, grijze tinten. Ik heb het niet mis, hè? Trends veranderen heel snel. Klassiek is altijd klassiek. We hebben verschillende tinten van verschillende kleuren nodig. Zorg ervoor dat het niet alleen voor onszelf is, maar voor het oog van anderen. Vergeet niet, een vlinder fladdert een vleugel veroorzaakt golven in de oceaan. Wees niet bang om anders te zijn, probeer anders te zijn! Liefde...
*Als je me wilt volgen op sociale media, laat ik hier mijn Instagram-adres achter: @serdaryalcin_


Deel dit bericht


Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd